شهرسازی
نمای هر ساختمان به عنوان یک جزء کوچک از بافت همجوار و در نهایت سیمای کل منطقه و شهر، نقش مهمی در ایجاد تصویر بصری هماهنگ در سیمای شهری را دارد. سیمای شهر مظهر روال زندگی اجتماعی هر شهری است که معماری آن را تعریف میکند و هر اندازه شهروندان هویت خود را فراموش کنند یا از هویت خود بدور بمانند بناها نیز بی هویت تر میشوند.
عوامل بسیاری در شکل گیری نمای یک ساختمان و ساختن تصویر ذهنی در شهروندان و در نهایت ادراک آن ها از سیمای شهر موثر است. از مهم ترین موارد حائز اهمیت مناظر شهری در ساعات تاریکی شب، نورپردازی مطلوب در راستای ایجاد مناظر زیبای شبانه است.
تصویر ذهنی یک شهروند به عنوان کاربر اصلی ناظر بدنه شهری ، در مواجهه با سیمای کالبدی و نمای ساختمانها در سطح شهر تحت تاثیر عوامل مختلفی است : رنگ ، مصالح ، بافت ، خطوط و سطوح ، احجام ، سایه روشن ها ، برجستگی و فرو رفتگی ها ، فضاهای پر و خالی و …. آشفتگیهای بصری روز به روز در شهرهای بزرگ ایران بیشتر میشوند و آرامش را از دید شهرنشینان می ربایند.
یکی از مهم ترین این عوامل “نورپردازی ” و کاربرد آن در طراحی نما است که کمتر بدان توجه شده است . این عامل چه در طول روز با استفاده از نور طبیعی و به خصوص در شب با بکار گیری نور مصنوعی در طراحی سیمای شبانه شهر تاثیر بسزایی در ادراک بهتر شهروندان از سیمای کالبدی شهر و نماهای ساختمانی و در نتیجه نوع رفتار و واکنش های آن ها خواهد داشت.
ساختمان استانبول با توجه به طراحی زیبا و الهام گرفته از معماری کلاسیک و نورپردازی بی نظیر فضایی را در خیابان استانبول فرشته خلق کرده است که بدون اغراق ، توجه هر رهگذری را به خود جلب میکند . همین امر سبب تبدیل شدن این ساختمان به یک نشانه شهری در گذر استانبول و خوانایی و هویت بخشی گذر استانبول شده است.
معماری – معماری داخلی
در اواخر دهه هشتاد شمسي، در جامعه اي كه به دنبال زيبايي و كيفيت هنري در فضاي زيست خود بود، گرايش به هنر كلاسيك به وفور مورد اشتیاق بود. این مهم دلایل دیگری نیز دارد.
به دنبال چنین عطشی، متخصیصین معماری پارامیس پارک با تکیه بر اصول اساسی هنر کلاسیک و مطالعه دقیق آن، پروژه مسکونی پارامیس فرشته را برنامه ریزی و طراحی نمود.
بطوریکه این الگوبرداری در سلسله مراتب فضایی داخلی و پلان واحدها و همچنین در سیای بیرونی مجموعه قابل شناسایی است.
تناسبات، ساختار کلی و متقارن بنا که در آن تراس های عمیق و محفوظ با فرم های مدور در گوشه ها و نرده های سنگی پرجزئیات همراه پنجره های چند ضلعی با فریمهای ضخیم، همگی بر هنر اصیل کلاسیک اشاره دارند.
از طرفی وجود ستونهای رفیع و کشیده با پنجره های بلند و قوس دار در طبقه همکف و طبقات بالایی مجموعه همراه با کمربندهای پیش آمده و قوس انتهایی در لبه بام و تزئینات ظریف در نمای مجموعه بر غنای استایل کلاسیک بنا تاکید دارند.
در معماری داخلی بنا هم اصول هنر کلاسیک در ابعاد فضاها و در تزئینات و مبلمان داخلی بخصوص در فضای لابی مجموعه رعایت شده و موجب احساسی اصیل در فضای هنری کلاسیک میشود.
در طراحی محوطه و گل آرایی و فضای سبز نیز از اصول و هندسه هنر کلاسیک در باغ سازی و محوطه سازی استفاده شده است.
سیمای معماری این مجموعه در شب نیز با نورپردازی انجام شده حکایت از حضور در فضای شهری خیابان نفسکی شب های سفید سنت پترزبورگ دارد.
برق
الف – سیستم های الکتریکی :
با توجه و رعایت قوانین و استانداردهای روز دنیا و به مانند مبحث 13 ، 3 استفاده شده است.
-استفاده از تجهیزات حفاظتی برای تابلوهای برق
-سیستم هوشمند بر مبنای اتوماسیون روشنایی ، سرمایش و گرمایش و…. استفاده شده است.
-کل سازه و بنای ساختمان تحت پوشش سیستم ارتینگ ، همبندی اصلی و سیستم صاعقه گیر قرار گرفته است.
-کلیه تابلوهای برق واحدها و مشاعات جهت ایمنی بیشتر از محافظ جان استفاده شده است.
-جهت تجهیزات روشنایی نهایت استفاده از بکارگیری لامپهای کم مصرف بازده انرژی بالا A++ شده است.
ب- سیستم های جریان ضعیف :
-کلیه فضاهای ساختمان تحت پوشش سیستم ترکیبی اعلام حریق آدرس پذیر و اطفاء حریق قرار گرفته است
-کلیه مبادی ورودی ، خروجی ، پارکینگها ، محوطه ، راهروها ، لابی ها تحت پوشش نظارت تصویری با رعایت مسائل امنیتی بالا قرار گرفته است.